روابط زناشویی و امور فرزندان و تناسب اندام

روابط زناشویی، امور فرزندان، تناسب اندام

روابط زناشویی و امور فرزندان و تناسب اندام

روابط زناشویی، امور فرزندان، تناسب اندام

احساس عدم نفخ می کنم در حالی که غذای زیادی نمی خورم. مشکل چیه؛
مقدار زیادی غذا مصرف کنید
نیکی گفت که مقادیر زیادی مواد غذایی مصرف نمی کند. این چیزی است که ما باید به عنوان بخشهایی که در سالهای اخیر افزایش یافته است بررسی کنیم و ممکن است تصویری تحریف شده از آنچه بخش کوچک است وجود داشته باشد. به عنوان مثال ، بخش کمی از مواد غذایی روی یک بشقاب قرار می گیرد ، حاوی سبزیجات ، مقداری کربوهیدرات (برنج ، سیب زمینی ، ماکارونی ، حبوبات و غیره) و بقیه - مقداری پروتئین (ماهی ، مرغ ، گوشت ، پنیر ، پنیر). و غیره.).

مصرف غذاهایی که باعث نفخ می شوند
برخی غذاها وجود دارد که مقداری کربوهیدرات به نام FODMAP وجود دارد و به دلیل نفخ آنها مقصر است. اصطلاح FODMAPs به قندهای الیگو ، دی و مونو و همچنین پلیولها (که عمدتا به عنوان شیرین کننده و تورم استفاده می شوند) اشاره دارد. این کربوهیدرات ها شامل موارد زیر هستند:

پیاز و سیر: بهتر است از فرم خشک آنها خودداری کنید زیرا حاوی FODMAP بیشتر از تازه است و ممکن است به آنها کمک کند که به جای خام پخته شوند.میوه ها: فروکتوز ، که همه میوه ها در آن وجود دارد ، متعلق به FODMAPs است ، اما سیب ، گلابی ، گیلاس ، انبه ، هلو ، شهد ، شهد زردآلو ، انجیر ، آلو و هندوانه غنی تر هستند.سبزیجات: ثروتمندترین منابع گل کلم ، کلم ، جوانه بروکسل ، مارچوبه ، قارچ و تربچه است.حبوبات: لوبیا ، نخود چشم سیاه ، لوبیا ، نخود ، عدس ، لوبیا فوا و سویا. او می تواند چند ساعت قبل از مصرف آنها را در آب خیس کند ، زیرا مقدار کمی آب را ترک می کند.گندم ، چاودار ، جو: در مورد غلات ، روش تهیه نقش بزرگی ایفا می کند زیرا پردازش می تواند محتوای FODMAP را تا حد زیادی کاهش دهد. گزینه های خوب ذرت ، جو دوسر ، گندم سیاه ، برنج و quinoa است.لبنیات: لاکتوز یک FODMAP است بنابراین بهتر است از مصرف شیر ، ماست ، پنیر خامه ای و پنیر کلوچه خودداری کنید.شیرین کننده ها: بهتر است از عسل ، شربت آگاو و همچنین سوربیتول ، مانیتول ، ایزومالتیتول و زایلیتول موجود در بسیاری از لثه های جویدنی خودداری کنید.
مایعات ایجاد کننده مایعات
نوشیدنی ها (طبیعی و رژیم غذایی) و همچنین آبجو به این دسته تعلق دارند. اگر او هرکدام از این موارد را مصرف کرد ، بهتر است که همراه غذا نباشید و باعث شود که او بیشتر متورم شود و آنها را با آب جایگزین کنید (یا برخی از مشروبات الکلی دیگر مانند شراب ، در عوض آبجو). نوشابه های نوشابه حاوی مقادیر زیادی دی اکسید کربن هستند که گاز دارند و در دستگاه گوارش به دام می افتند. آبجو حاوی دی اکسید کربن ، مخمر و غلات مانند جو است که باعث تورم می شود.

عدم تحمل گلوتن یا لاکتوز
نفخ نیکی ممکن است به دلیل مصرف محصولات حاوی لاکتوز (شیر ، ماست ، پنیر خامه ای و غذاهایی باشد که شامل آنها است) یا گلوتن (چاودار ، گندم ، جو). در این حالت توصیه می شود از طریق آزمایشات پزشکی ویژه (سوء جذب و خون شناسی) توسط پزشک معاینه شود.

سرانجام ، تهیه برگه کتاب مفید است ، که در آن نیکی به طور دقیق مواد غذایی مصرفی خود را در طول روز و همچنین هنگام وقوع نفخ ثبت می کند. بنابراین ، ما قادر خواهیم بود برای پیشگیری دستورالعمل های شخصی سازی کنیم.

 

منبع : بیتوته

  • حمید خرم

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی